Obrazy a káva, ta nejlepší kombinace

Obrazy a dobrá káva, to jde odjakživa skvěle k sobě. Vychutnat si jedinečnou vůni a chuť, přitom se kochat, tak právě tuto pohodu vám chceme dopřát. Náš Ateliér TUBA a Liberecká pražírna uzavřeli spolupráci a vy se můžete těšit na benefity, které z toho plynou.

ateliér TUBA Liberecká pražírna 

Tím hlavním je exklusivní možnost vystavovat své obrazy přímo v nově přestěhované pražírně v Rumunské ulici 43, jen pár kroků od našeho ateliéru.

A co by to bylo za výstavu bez vernisáže. Do pražírny by se bohužel větší společnost nevešla, ale vymysleli jsme řešení, vernisáž si můžete připravit v Tubě. Pro tuto příležitost jsme vyhradili nedělní večery. Po slavnostním zahájení se obrazy přemístí z ateliéru do pražírny, kde je budou moci návštěvníci obdivovat dalších pár týdnů.

"Zastavte se na espresso! Nečekejte však anonymní síť obchodů s kávou, kterou najdete v každém větším městě. Jsme pražírna s tváří a příběhem. Vize konkrétního člověka. Jsme splněný sen o smysluplném podnikání. Těším se na Vás váš Ondřej".

Jako první vystavují v minigalerii Liberecké pražírny Stanislav Absolon a Adam Windsor. Přijďte.

Kdo za tímto skvělým projektem stojí a je hlavní kontaktní osobou? Kdo jiný než náš Stanislav Absolon aka Staník von Rochlitz kurátor. Jste-li naším studentem nebo lektorem, můžete si zdarma u něj zamluvit svůj termín a vymyslet podrobnosti vaší výstavy. Kontakt tel: 608 074 124, email: ateliertubalbc@gmail.com.

A jaké další výhody nám přátelství s mecenášem Libereckého umění Ondřejem a jeho pražírnou přinese? To se dozvíte zase příště. Do budoucna toho je v plánu totiž víc.

Adresy, které by vás mohly zajímat:
Liberecká pražírna web, instagram a facebook.

adam windsor stanislav absolon

 

Za Ateliér TUBA, z.ú., Barča Langerová